press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Una formació continuada i per a tothom ha estat un dels objectius de la nostra feina. Així, les seccions sindicals de IAC-CATAC participen en les comissions de formació de les unitats administratives i vetllen pel perfeccionament del que és el nostre dret i el de la ciutadania, que ha de ser atesa per personal amb una bona formació i un alt coneixement de les tasques que se li encarreguen.

 

Fa 10 anys IAC-CATAC va detectar que hi havia un buit en els programes de formació que calia cobrir: la formació per a oposicions a la Generalitat de Catalunya per afavorir l´assoliment de la condició de funcionari o la promoció mitjançant les convocatòries de promoció interna. Encara ara, els nostres cursos​ tenen molt bona acollida i el percentatge de persones aprovades és superior al dels centres de formació privats.

AVÍS DE NOVETATS FORMACIÓ OPOSICIONS!

La formació de preparació d’oposicions que imparteix aquest sindicat està adreçada a personal que presta serveis en qualsevol administració pública.

 

NOUS Cursos de formació d’oposicions per videoconferència amb el programa Zoom

 

A partir del mes de setembre volem iniciar classes de formació per videoconferència amb el programa Zoom de les següents oposicions en funció de la demanda que tinguem:

 

Si esteu interessats/ades en rebre més informació d’aquests cursos, heu d’emplenar el formulari web del curs que us interessi. Enviarem informació més detallada del curs a les persones que hagueu emplenat el formulari a partir del dia 1 de setembre.

Degut a la crisi sanitària actual no tenim cap previsió per tornar a impartir cursos de formació presencial.

 

Cursos d’autoformació online en la plataforma Moodle

Tornen a estar disponibles els formularis d’inscripció als cursos del cos superior i del cos subaltern. A més estan disponibles els formularis de preinscripció al curs d’autoformació del cos administratiu i els formularis llista d’espera del cos auxiliar i cos de gestió. Si esteu interessats/ades, heu d’emplenar el formulari de preinscripció i ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de les característiques del curs, preus i dates de matriculació a partir del dia 1 de juliol.

No tenim previst realitzar cursos online amb tutoria. Els cursos d’autoformació no disposen de servei de consultes (tutoria) al professorat. Això fa que els preus siguin més econòmics. Les aules online estaran obertes fins la data de l’examen.

 


 

Curs online d'autoformació part general Cos Superior A1 Generalitat (60 temes)

 

Formulari de preinscripció al curs online d’autoformació de la part general del temari de les oposicions al cos superior A1 (inscripcions obertes)

​​​

​Preparació d’oposicions al cos subaltern:

 

Formulari curs d’autoformació online Agrupació Professional de Funcionaris del Cos subaltern Generalitat de Catalunya (inscripcions obertes)

Nou curs d’autoformació de les oposicions al cos administratiu (propera oferta PESCO 2020 amb previsió de convocatòria a finals de 2020 i 800 places aproximadament).

Si voleu rebre informació detallada d’aquest curs (característiques, preus i data d’inici), heu d’emplenar el següent formulari web:

Formulari curs d’autoformació online Cos administratiu C1 Generalitat de Catalunya

Nous formularis de detecció de demanda de futurs cursos de preparació d’oposicions:

Formularis de preinscripció per saber la demanda de cursos per a la preparació de les oposicions del cos auxiliar administratiu i cos de gestió, en la modalitat de cursos per vídeoconfència i cursos d’autoformació online. En el moment en que disposem de demanda suficient de persones interessades en la preparació d’aquestes oposicions, us enviarem més informació.

Formulari llista d’espera curs cos auxiliar administratiu C2 Generalitat de Catalunya

Formulari llista d’espera curs del cos de gestió A2 Generalitat de Catalunya