top of page
DEPARTAMENT DE SALUT
SECCIÓ SINDICAL DE IAC-CATAC

Perllongament del servei actiu

24.10.2018

Cada vegada que un 5.000 eurista demana perllongar el seu servei actiu la Generalitat li diu que si, que cap problema. 

 

Per regla general són persones que ostenten la categoria de cap de servei en amunt. Que poden perdre la meitat del sou al jubilar-se amb la pensió màxima, 2.550 euros al mes, i per tant prefereixen anar al Departament a llegir el diari i així no molestar a  casa seva.

 

La putada és que quan un treballador dels que fan feina demana perllongar la seva estada fins els 70 anys per manca de cotització suficient tot són ets i uts i problemes.  I per manca de cotització suficient entèn el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que és fins poder tenir dret al 100% de  la pensió, i no els 15 anys de cotització que diu la Generalitat.

 

Com que els presidents ja tenen la pensió vitalicia i els altres es busquen el xollo als curritos que els bombin.

 

Aquest és el Govern que "estimem"....

Conseller de salut

28.02.2018

Pe

Ara que ja tenim Govern i sembla que el 155 és cosa de temps passats toca iniciar una nova etapa en l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

 

A data d'avui, ja ens han agraït la nostra col·laboració, activa o passiva durant la implantació del 155, malgrat que no a tots ens ha afectat de la mateixa manera. Als PAC's (parents, amics i coneguts), poc o res, ja que les contractacions no s'han aturat  en cap moment.

 

Ara tocaria que aquest agraïment que ens ha fet el Departament per veu del nostre Director de Serveis es traduís en quelcom més efectiu.

 

Com per exemple, recuperació del poder adquisitiu perdut, consolidació de llocs de treball, recuperació de les pagues extraordinàries, recuperació de drets passius, inversió de diners en la salut laboral dels empleats públics del Departament, oferta pública i transparent dels llocs singulars i de comandament de Salut, supressió de l'externalització de serveis públics, supressió dels 11%, supressió de càrrecs de comandament innecessaris i de personal eventual, racionalització dels nivells dels llocs de treball, utilització de sistemes informàtics open... En fi, totes aquelles petites coses que teníem damunt de la taula.

 

Aquesta nova Administració, que pretén ser la d'un país nou i modern, pot iniciar la seva singladura demostrant que trenca amb el passat, amb l'Administració Pujolista, Maragallista, Montillista, Maista, i Puigdemoista, i que de debò té una personalitat pròpia, trencant amb un passat ancorat en sistemes de pensament del segle XX, de TOT el segle XX, i iniciant-se en un camí del segle XXI, perquè les anteriors administracions van adoptar tots els vicis de l'administració franquista i cap virtut de les administracions modernes europees.

 

Però de moment, tret de bones paraules, les mateixes paraules de sempre: que bons que sou, sou els millors, no seriem res sense vosaltres, etc, etc, nosaltres seguim on érem i per la part alta es segueix repartint el pastís. Tornem, exactament, allà on ho vam deixar. 

 

No han aprés res de res. Segueixen existint dos móns, ells i nosaltres. Com la sèrie britànica dels vuitanta i noranta, 

 

Però la culpa també és nostra, ja ho deia el filòsof, 

 

"Si una vegada em prens el pèl és gràcies a la teva astúcia, però si ho fas dos és gràcies a la meva estupidesa",

 

Ens tornarem a deixar prendre el pèl??

Ja tenim de tot!

04.06.2018

Bé, ja tenim Govern a Madrid i a Barcelona. Ara toca posar-se a treballar.

 

Tenim també nova Secretària General, persona vinculada a la cúpula de la UGT, per la qual cosa esperem que sigui més sensible a les necessitats del personal del que fins ara ho han estat els anteriors secretaris generals. Que no ho han estat gens.

 

Una de les primers crides hauria de ser carregar-se la reforma laboral i la llei "mordaza".

 

Val a dir que això presenta un "petit" problema.

 

La reforma laboral, en la seva concepció més dura contra els treballadors, fou promoguda per CiU (al que avui diuen pedecat). 

 

De fet fou CiU qui va posar sobre la taula la reforma de l'art. 47 de l'Estatut dels Treballadors per poder acomiadar al personal laboral de l'Administració en general i de les empreses públiques en particular.

 

Com també van ser CiU/pedecat qui va donar un suport incondicional a la llei de "tancar les boques que no ens agraden".

 

Malauradament no sabrem com seran les converses, el contingut, però ha de ser divertit veure als "pedecatos" argumentar contra el que van aprovar abans... :

 

"Tranqui Pedro, esto era cosa de CiU, ya sabes, el Puchol y los suyos. Nosotros somos democratas de toda la vida..."

 

Clar, que, els socialistes no es que estguin gaire nets en aquests temes, recordem en Corcuera.

 

"Tranqui Torra, sin problema, todos tenemos un pasado..."

 

El futur és força incert en aquests moments, però interessant de descobrir!!

 

El que es segur és que es repartiran hòsties a dojo, i que com de costum nosaltres tenim molts números d'emportar-nos un bon grapat.

 

Hem de procurar entre tots que siguin les menys possibles o cap,

Conseller de salut

28.02.2018

Pel que sembla ja hi ha quinieles sobre qui serà el nou conseller del nostre Departament. 

 

 

https://www.elperiodico.com/es/politica/20180228/policia-concluye-mossos-controlaban-politicos-pp-ciudadanos-psc-pdecat-6658080

 

També es notícia que els Mossos d'Esquadra tenien un servei d'espionatge per vigilar a persones i partits polítics.

 

Bé, no és correcte. Algú, va ordenar als Mossos que féssin tasques d'espionatge i alguns Mossos ho van fer.

 

Aquesta sempre ha sigut una pràctica habitual per part de tothom, recordem els famossos dossiers de l'expresident Jordi Pujol, (molts diuen que això el manté fora de la pressó, si Pujol hablará..., cony, doncs que parli home!!), o bé les converses gravades a la diputada Alicia Sánchez i la ex dona d'un dels pujols...

 

En fi, res de nou sota el sol.

 

El problema, en realitat, no és que els polítics ordenin aquestes coses il·legals. 

 

El problema real és que el policia no arresti immediatament al polític que ordena tal cosa i es presti al joc. Aquest funcionari de carrera ha promet complir la llei i defensar el ciutadà, sigui qui sigui.

 

Molts dels problemes de l'administració i de la societat tenen el seu origen en la facilitat en la que els funcionaris ens prestem a seguir-li el joc al polítics. 

 

Si cada vegada que algú fica la mà a la caixa el funcionari de torn ho denuncia ara forem rics. Aquí estan, en teoria,  els interventors, els advocats de la Generalitat i de l'Estat i altres "controladors"

Els draps bruts del Clinic

Semos diferentes

25.11.2017

http://www.publico.es/economia/banca-gana-deuda-publica-costo-rescate.html

A veure si ho entenem. Potser perquè inexorablement ens anem acostant a l'edat de cobrar la pensió a alguns ens preocupa aquest tema i molt ens preocupa les constants veus de la banca i la política sobre el futur de les pensions. Un futur que pinten negre. Tots. Sense excepció. Politics i banquers.

 

L'argument és que el sistema no és sostenible, tal i com és ara, i que hem de caminar vers solucions diverses publico-privades per intentar tenir una pensió digne el dia de demà.

 

La cosa és complicada i fomuda, sens dubte.

 

Però mentre ens distreuen amb  aquest discurs sembla ser que hom s'oblida dels petits grans detalls. Per exemple. Per salvar les finances públiques, léase la banca y los partidos políticos que se alimentan de ella, el Govern Central va escurar la borsa de les pensions per donar diners a la banca. DE LES NOSTRES PENSIONS. Cap partit polític es va oposar, ni a la dreta ni a l'esquerra.

 

És a dir, ens va robar a tots per donar els diners als bancs que financien els partits polítics.

 

Tanmateix no és la primera vegada que aquest mètode de robatori es fa servir. Son unes quantes les empreses que s'han sanejat amb els diners de la borsa de pensions o les provisions de fons que el Govern Central ha fet a costa de la borsa de les pensions, sense que cap partit poses el crit al cel perquè se'ns estava robant als ciutadans.

 

El ministre Guindos ja va assumir no fa gaire que en aquestes operacions s'han perdut més de 43 mil milions que mai retornaran, sense que se li caigui la cara de vergonya ni se li faci una reprobació al Congrés. Cap partit ha dit ni mu. Ni d'esquerres ni de dretes. Guindos comparteix amb Artur Mas el dubtós honor de ser un polític que tot el que fa ho fa malament o li surt malament.  Uns gafes.

 

I ara, marevelles del Món, ens diuen que la banca, la mateixa a la que li han donat els diners que ens han robat, ha guanyat més de 50 mil milions d'euros comprant deute públic, segurament amb els nostres diners, i CAP POLÍTIC HA DIT RES, NI DE DRETES NI D'ESQUERRES..

 

Segurament perquè tots ells comparteixen el dret al màxim de pensió amb només 8 anys en el càrrec, com tu o com jo, oi? i per això els preocupa poc el que ens robin als altres, o perquè malgrat dir que defensen el sistema públic la banca ja els hi ha preparat un de privat.

 

Sigui com sigui, més et val comenzar a estalviar, tenir el pis de propietat i pagat perquè amb la merda de pensió que et quedarà ja veurem com pagues el lloguer i compres la manduca de cada dia, no caus en la pobresa energètica i a sobre ajudes a la família si no tenen feina.

 

I cap partit, ni de drets ni d'esquerres sembla estar interessat en el tema. Ho assumeixen i que ens donin. Una cosa és dir que sóc d'esquerres o de dretes i una altra tenir els pebrots per fer front a la banca que ens dóna de menjar.

Ja és hora de pujar els salaris

 

21.11.2017

 

http://www.elperiodico.com/es/economia/20171120/draghi-culpa-bajos-sueldos-debilidad-inflacion-6437307

 

Diu el President del Banc Central Europeu que ja és hora de pujar els salaris i que les empreses comparteixin beneficis amb qui els ha produït.

 

 

Se apoya la moción!!! Ja és hora que els polítics que fins ara s'han aprofitat dels nostres sous i de la supressió de llocs de treball en benefici de les empreses proveïdores i els parents, amics i coneguts, ens retornin la nostra part, que vindria a ser un augment del 60% de tots els sous de la Generalitat a excepció dels que cobren l'11% ( tret que siguin personal administratiu de base al que li paguen l'11% per no pagar-li les hores extres que fa per la "patilla").

 

Continuem insistint en que una administració justa ja hauria acabat amb els 11% i els 3% i altres mogudes rares que es van perpetuant d'administració en administració la mani qui la mani. En aquests sentit sentit tots són iguals i del mateix color, el lila del bitllet de 500. (alguns diuen que existeix...)

Que protestin des del cel!

 

05.04.2017

 

http://www.lavanguardia.com/vida/20170405/421456163757/la-audiencia-ordena-indagar-muertes-en-las-listas-de-espera-en-vall-dhebron.html

 

Sembla que les retallades passen la factura en matèria sanitària. 

 

Cal afegir el problema de les vacunacions als coles, que ja és un clàssic que no es vacunin els nens per manca de pressupost o per les retallades, com ja et diuen en els caps els professionals sense pudor.  No fa tant encara intentaven dissimular.

 

Però fent una acurda lectura diaria del DOGC, en el seu apartat d'anuncis ningú diria que el Departament passa penúria, doncs, les adjudicacions de difícil explicació són a diari.

 

Segueix sense ser una prioritat la ciutadania més enllà de servir per pagar impostos.

Acollonit!

 

27.03.2017

 

Aquesta és la notícia:

 

http://economia.elpais.com/economia/2017/03/27/actualidad/1490629389_295177.html

 

Surto del llit i només sortir del llit resulta que tinc un deute de mil euros amb la Seguretat Social. Por. Potser la propera vegada que vagi al metge no em vol visitar perquè dec 1000 conyes a la SS. 

 

Espantat miro el compte corrent per veure si tinc diners per pagar. Joer. Treballo a l'administració, arrossego una pèrdua de poder adquisitiu de més de 50 punts des dels anys 80 - 90 i segueix augmentant dia rere dia.

 

No puc pagar mil euros i menys a final de mes. Merda.

 

Què faig!!!!?????

 

Al bell mig de la desesperació les teranyines de la nit van marxant i la llum del dia va entrant....

 

Un moment, penso, com és que dec jo mil euros a les SS....

 

Viam, tots els partits polítics que han manat han robat els diners de la caixa de la SS per tapar els forats dels seus amics,

 

Ni un sol d'aquests amics ha retornat un clau a la SS.

 

A aquest robatori s'han apuntat el PP, PSOE, CIU donant suport als altres dos....

 

I segueixo donant voltes al cap... I una merda dec jo 1000 a la SS. Si de cas són aquests que han escurat la SS per pagar els seus deutes i els dels seus amics qui deuen aquests diners.

 

Per tant cal: embargar el patrimoni dels que han rebut ajuts amb els diners de la SS

 

embargar les seus dels partits polítics que han donat suport a aquestes polítiques,

 

embargar el patrimoni personal de tots els polítics i càrrecs de bans i empreses que han rebut els diners de la SS, 

 

embargar a tota empresa i familiar d'empresari que s'hagi beneficiat dels diners de la SS.

 

Perquè una cosa està clara. Aquests fill d'allò que esteu pensant, quan roben els diners de la SS roben el nostre dret a la salut, i el dret a la salut de les nostres famílies.

La solució final

 

21.10.2016

 

http://www.20minutos.es/noticia/2867455/0/banez-pension-tener-un-trabajo/

 

Que diu la senyora Ministra que ha trobat la solució al tema de les pensions, no ens jubilarem mai i així serem autèntiques unitats de carboni que només deixen de funcionar quan s'esgota la pila, a saber, la palmes.

 

La solució, ep, poca broma, és que una vegada jubilat pots treballar, fins i tot,en el mateix lloc de treball, cobrant el 100% de la pensió o anar-te'n a un altre lloc de treball que et puguis buscar.  Deuen anar bojos els empresaris per contractar gent de 65....

 

Que diu la Ministra que així encara que cobris la pensió segueixes cotitzant i per tant no s'acaba el fons de liquiditat. Ara, el que no calcula la Ministra és que convertir empreses en llars del pensionista surtirà molt car en IT i que més que metges d'empresa caldran gerontòlecs....Clar que és una forma d'acabar amb l'atur en el sector dels gerontòlecs

 

Potser la Sra. Ministra s'ha fixat en la colla de diplodocus que pul·lulen pel senat i pel consell d'estat...

 

I no és que li volguem posar pals a les rodes a la Sra. Ministra, no. És que volem saber la seva marca de tabac... Com s'il·lumina la Sra. MInistra al matí...

 

Ep!! alto, que els empleats públics no podrem romandre a l'administració a partir des 65, però podrem cobrar el 100% de la pensió i buscar feina a la privada. Ja imagino una altra colla d'empresaris buscant "jubilatas" del Departament...

 

Però conyes a banda, això pot ser el primer pas per justificar la necessitat de calcular la pensió sobre tota la vida laboral i rebaixar la pensió en un 25% cosa que obligaria a buscar feina als 65 anys o morir-se de gana.

 

Serveix per justificar les pensions privades, cosa que fa feliç a la banca. Recordem que per ajudar els banquers en han robat una bona part del nostre fons de pensions, així com per pagar i aixoplugar els deutes dels amics del govern. 

 

Serveix per tal que els gestors de fons privats de pensions (en no poques ocasions per no dir totes CC.OO i UGT) s'enportin fins el seu 3% per gestió del fons, cosa que és legal. Recordem que gràcies a les denúncies de IAC-CATAC VAN RENUNCIAR A COBRAR EL PERCENTATGE DEL NOSTRE FONS DE PENSIONS.

 

El que se li acut a la Ministra, a tant no hi arriba, és a liquidar els beneficis fiscals de diputats i senadors, empreses, futbolistes (i esportistes de qualsevol mena), sicavs, fundacions públiques i privades, esglesia catòlica, empresaris i millonetis diversos.

 

Tampoc se li passa pel cap exigir la persecució del frau fiscal, "no sigui que els inversors no viguin..."

 

Ja veurem com resulten al final les propostes de la Sra. Ministra, però de momento no hem sentit a cap grup polítics dir gaire cosa... Estarant tots a favor?????????

Els polítics ens roben

 

19.10.2016

 

http://www.elperiodico.com/es/noticias/economia/congreso-presentara-una-propuesta-reforma-las-pensiones-primavera-5567202

Mentre aquests individus ens tenen distrets amb les seves guerres de poder (per al final acbar dient: ho sento però Europa mana) ens estan robant, legalment, si, però robant.

 

Tots els partits que han posat peu al govern o li han donat suport han posat mà a la caixa de les pensions. 

 

LES NOSTRES PENSIONS, ELS NOSTRES DINERS.

 

Ja sigui el PSOE, el PP, CiU, PSC, ERC, IU o INICIATIVA. Tots, absolutament tots han estat d'acord en robarnos, legalment els diners de les nostres pensions per cobrir forats que han causat ells mateixos per ajudar els seus "amics".

 

Ara sabem que hi havia un informe d'un funcionari (com sempre) avisant sobre el problema BANKIA, com també vam saber que al 2004 (un altre funcionari) va emetre un informe avisant de la "burbuja inmobiliaria", al que tampoc van fer ni puto caso.

 

Qualsevol polític és un xoriço, legalment, en potència, ja que està més per resoldre els problemes dels PAC que de la societat que li paga el sou.

 

Ara ja ens avisen que "chicos a joderse tocan (otra vez)" això de les pensions està cru. La vostra pasta l'hem gastada.

 

Evidentment, la BANCA ho està celebrant a veu en coll, ja que fa anys que plora per institucionalitzar els fons privats, aquells que quan has de cobrar s'han perdut en una mala jugada perquè les accions que van comprar ja no hi són, l'empresa va fer fallida...

 

Sigui com sigui, han de mantenir el sistema bancari que manté a cop de crèdit aquestes empreses que es diuen partits polítics.

 

Prepareu-vos per tornar a ser robats, legalment es clar

La soriarització

06.09.2016

 

Un Magistrat Gallec va dir una vegada:


"Llegar a cargo de la administración es como alcanzar las altas cumbres, solo es posible para la aguilas y los reptiles" 

I un conegut Advocat barceloní va afegir: "Obtenido de mi experiencia con los cargos que he conocido, no he observado que ninguno tuviera alas, pero siempre queda el beneficio de la duda, como las meigas: Non credo, pero haberlas hailas".
 

I diem això perquè ha estat insuperable la barra que li han posat per dir que l'exministre Soria és un funcionari amb tots els drets,  un insult a qualsevol funcionari de les espanyes sigui de l'administració que sigui.
 

Es a dir, es reuneixen tres secretaris d'Estat i dos directors generals i decideixen que en Soria, és el millor candidat per representar les espanyes al Banc Mundial (deu ser per les seves vinculacions amb Panamà que el consideren idoni).
 

Clar que a la Generalitat de Catalunya "la cosa" no és gaire diferent.
 

Ara bé, el que és un insult és que diguin amb tota la barra del món que "qualsevol funcionari" s'hi pot presentar, sempre que compleixi els requisits, a saber:
 

Ser del PP, tenir relacions internacionals amb Panamà, semblar-se a l'expresident Aznar físicament, i tenir una barra de ciment armant i una família vinculada al sector empresarial".
 

Tenim molts coneguts i amics a l'Administració de l'Estat però cap compleix els requisits, de fet segurament no els compleix ningú.
 

A més ningú no ha vist l'oferta pública del càrrec, ni com es valoren els mèrits, ni quins requisits cal complir per accedir-hi, ni...., en fi, res de res.
 

El problema és que aquesta pràctica està molt i molt estesa a totes les administracions, i el nostre Departament no és una excepció.
 

La "soriarització" administrativa està a l'ordre del dia, primer posem al candidat i quan ens vingui bé ja traurem la plaça a concurs, quan tinguem clar que el nostre cuc/àliga la guanya segur.
 

Els que som vells en el "lugar" encara recordem quan davant d'un càrrec vacant, aquest primer sortia a concurs, es presentaven els candidats i s'escollia la persona adequada, no a l'inrevés. I això no vol dir que no hi hagués "sus más y sus menos", només vol dir que com a mínim es prenien la molèstia de donar visos de legalitat a la carrera administrativa, ara ja van a cara descoberta

 

El menyspreu

 

03.05.2016

 

És un clar menyspreu per tots i totes els companys i companyes que treballen en l'altell de la planta baixa i de l'altell de la planta baixa del Pavelló Ave Maria i que presten els seus serveis a l'Assessoria Jurídica del Departament, segons la nostra opinió.Cal incloure, així mateix, a tots el personal del Gabinet Jurídic Central.

No són els únics que han de patir aquest intrusisme professional, el Departament n'està ple d'empreses externes que fan tasques de difícil justificació moral i potser legal, però ja se sap que el salari dels PAC's cal pagar-lo, malgrat que això hagi dut l'Administració catalana a la ruïna.

 

No tenim "un clau" però el forat a la mà sempre sense taponar.

26 de juny, dia de passar comptes....

 

http://www.elcritic.cat/investigacio/un-exalt-carrec-de-la-sanitat-catalana-aconsegueix-185-contractes-en-cinc-anys-del-departament-de-salut-9291

 

Els barrets de Panamà

 

04.04.2016

 

Ara ja sabem perquè els barrets de panamà són els millors per protegir-se del sol i la pluja, estan els seus "mimbres" són de pasta de paper moneda, la moneda de tots en les c/c d'uns pocs, el de sempre però globalitzat.
 

Ara ja sabem també perquè tots els governs (l'espanyol i el català també) són tant reticents per atacar el frau fiscal i els països que trafiquen amb diners.
 

Bé, de saber ja ho sabíem (ho hem dit moltíssimes vegades), però poc a poc es va constatant.
 

Amb tots els diners que alegrement es roben arreu, i en especial a Catalunya, i que ningú té interès en perseguir, es podrien tapar tots els forats, pagar el deute, aumentar els sous, posar al dia la sanitat pública i l'educació i qualsevol altre meravella que es vulgui fer.
 

Però clar, és més fàcil seguir donant subvencions, posem per cas, a Pedro Almodovar i família per que constitueixin SICAVS o empreses a Panamà, que posar-los a la garjola. En el cas de Pedrooooooooooooooooo se sap des de fa molts anys (ho va publicar El Mundo) que té els seus dinerets en una SICAV per no pagar impostos.
 

En fi, una merda tot plegat. Ara, tu deixa de pagar  un euro i demà tens la paral·lela a casa amb un inspector de la tributària (catalana o espanyola que pa estas cosas tanto monta monta tanto) i sobre has de posar bona cara als mamons que se'ls enporten, que posaran mil excuses...
 

I tu diràs, i què collons té a veure això de Panamà amb Salut?
 

Doncs, pensa en la de pasta que roben cada any amb el veneplàcit del tots els governs, central i autonòmics, i les retallades que t'han fet per manca de pressupost, els interins acomiadats, els getes contractats per capítol 2 del pressupost, 4 o 6,  mentre ells es reparteixen la pasta en negocis de proveïdors, empreses externes, informes i mandangues i se'ls emporten a les andorres, les bahames o les panamàs, i a tu et diuen que no paguen el que et deuen del 2012 perquè no tenen dinerin.

Cal desenganyar-se

 

01.04.2016

 

A veure, cal desenganyar-se ja d'una vegada, ni España ni Catalunya seran mai un país d'Europa. Estem més agermanats amb les repúbliques bananeres d'Amèrica i Africa que qualsevol altre consideració.
 

Només cal fer un cop d'ull a les notícies que en relació a la Generalitat de Catalunya publiquen els diaris.
 

Resulta que no hi ha un cèntim per a res, però ens venem els edificis propis (cosa que ja hem comentat alguna vegada) per anar-nos-en de lloguer.
 

Paguem lloguers astronòmics només per qüestions polítiques mentre tenim locals tancats sense fer servir.
 

I la darrera, potser és la fi dels serveis de personal a la Generalitat, si s'imposa aquesta moda de l'ICS de Tarragona, contractar empreses consultores (ja ens agradaria saber qui té mà en aquesta multinacional madrilenya), per gestionar el personal propi... Això si, l'únic de personal que pot estar tranquil és el director de recursos humans de Tarragona, el personal tècnic i administratiu que vagi tremolant i mirant si té dret a l'atur... 
 

En fi, amb aquests polítics, tots, que han dut a la roïna el país però que llancen diners a mans plenes, qui dimoni necessita pensar en un "enemic" extern si el tenim a casa?

 

http://www.lavanguardia.com/politica/20160330/40763669071/alquiler-oficina-delegacion-govern-bruselas-cuesta-780000-euros.html

CATAC guanya la primer sentència en suprem en relació a la paga de desembre de 2012

 

04.02.2016

 

Ens ha arribat la primera Sentència del Tribunal Suprem confirmant el dret del personal a percebre la part meritada de desembre de 2012.

 

Tot i que és del personal laboral de CatSalut, podem suposar que la resta de Sentències aniran pel mateix camí, ja sigui personal laboral o funcionari.

 

SENTÈNCIA
 

El cordero sacrificao

 

01.12.2015

 

Es resisteix el diputat Mas a sacrificar-se per Catalunya i marxar a casa, no està en la seva agenda tal sacrifici, o bé li li permeten.
 

Perquè hem de tenir present que el diputat Mas és, hores d'ara, el garant de les privatitzacions en l'aministració pública catalana i del plat a taula de molts militants de la propera extinta CDC i nova "Democràcia i Llibertat".

Com diuen desde de la CUP:

 http://www.eldiario.es/catalunyaplural/politica/CUP-assegura-Junts-revertir-privatitzacions_0_457754367.html

Serà aquest el motu pel qual el diputat no vol marxar?

Què passaria si totes les privatitzacions/externalitzacions que ha fet Salut tornessin enrere?

Per als ciutadans no hi ha dubte que milloraria la qualitat de la sanitat pública, però per al sector negocis privats i xollos diversos de PAC's, fora la roïna absoluta.

Democràcia i llibertat, un partit nou?

 

23.11.2015

 

Gent amb males intencions diu que va ser necessari explicar-li molt detalladament al diputat Mas el signifcat de les paraules democràcia i llibertat. Ell fins ara les ha fet servir sense tenir una idea clara de què signifiquen, però li quedaven bé en els discursos parlamenteris i el redactor dels mateixos les acostuma a incloure per quedar bé amb el respetable i el diputat.

http://www.eldiario.es/catalunyaplural/opinions/convocatoria-doposicions-lInstitut-Catala-Salut_6_453964612.html

 

Democràcia, per al diputat, és convocar 300 places en una empresa com l'ICS amb 12.000 interins, i per la prota de darrere derivar pacients als hopitals PAC:

 

http://www.eldiario.es/catalunyaplural/diarisanitat/Consorci-Parc-Salut-Mar-fundacio_6_454314593.html

 

Amb un rerefons, no pagar el que es gastarà després en els PAC's

 

Algú li hauria d'explicar al diputat que per viure en democràcia i llibertat cal tenir un lloc de treball dignament remunerat (com el seu o la pensió de 90.000€ que cobrarà de per vida quan es retiri), fix, sense l'espasa de damocles al cap per saber si un dia tindràs feina i no, ja que d'aquesta manera el teu dret a la llilbertat passa per "estar a bones" amb qui mana, per no perdre la feina.

El diputat sempre parla de la democràcia a la que ell té dret però mai de la democràcia a la que tenen dret els altres. Com se li deia a aquesta forma de fer en els llibres d'història......

 

bottom of page