Show More

IMPORTANT: Com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, s’han anul·lat totes les classes presencials. També s’han suspès les noves inscripcions als cursos online fins a nou avís, i s’han desactivat els formularis de preinscripció.

Formació oposicions

Curs de preparació del temari de la part general del temari dels cossos específics A1-A2.

El curs és presencial. S'iniciarà el 5 de setembre i les classes s'impartiran els dijous a la tarda de 16.00 a 20.00 hores.

​El curs va adreçat als cossos de l’oferta pública 2017.

​Si esteu interessats en participar, heu d'enviar-nos emplenat el formulari d'inscripció (que és a la pàgina 2 del full informatiu)  al correu electrònic formacio@catac.cat .

Confirmarem la inscripció també per correu electrònic.

Curs de preparació del temari del sos subaltern (agrupació professional de funcionaris del cos subaltern d’administració de la Generalitat de Catalunya)​

El curs és presencial. S'iniciarà el 20 de setembre i les classes s'impartiran els divendres a la tarda de 16.00 a 20.00 hores.

 

​​Si esteu interessats en participar, heu d'enviar-nos emplenat el formulari d'inscripció (que és a la pàgina 2 del full informatiu)  al correu electrònic formacio@catac.cat .

 

Confirmarem la inscripció també per correu electrònic.

Cursos online de preparació d’oposicions:

El dia 5 de desembre de 2019 es va publicar el nou temari de les oposicions al cos administratiu C1 de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, s’han tancat provisionalment les inscripcions als cursos online de preparació del cos administratiu i del cos auxiliar. Quan disposem del temari actualitzat, tornarem a obrir la preinscripció als cursos. Us informarem a través d’aquesta pàgina web.

 

Curs de preparació de les oposicions al cos auxiliar C2 corresponent a l’oferta addicional 2017 – 1.476 places (per a l’estabilització i consolidació de l’ocupació PESCO) torn lliure (el mateix curs serveix per preparar la promoció interna).

 

Formulari cos auxliar C2 novembre 2019 (formulari i inscripcions tancades)

 

 

​Nova edició del curs online de preparació de les oposicions al cos administratiu corresponent a l’oferta 2017 torn lliure – 390 places (NO és l’oferta PESCO)

Formulari cos administratiu C1 octubre 2019 - oferta 2017 NO ÉS L’OFERTA PESCO (formulari i inscripcions tancades)

FULL_INFORMATIU_CURS_VIRTUAL_PREPARACIÓ_
FULL_INFORMATIU_NOVA_EDICIÓ_CURS_VIRTUAL

Una formació continuada i per a tothom ha estat un dels objectius de la nostra feina. Així, les seccions sindicals de IAC-CATAC participen en les comissions de formació de les unitats administratives i vetllen pel perfeccionament del que és el nostre dret i el de la ciutadania, que ha de ser atesa per personal amb una bona formació i un alt coneixement de les tasques que se li encarreguen.

 

Fa 10 anys IAC-CATAC va detectar que hi havia un buit en els programes de formació que calia cobrir: la formació per a oposicions a la Generalitat de Catalunya per afavorir l´assoliment de la condició de funcionari o la promoció mitjançant les convocatòries de promoció interna. Encara ara, els nostres cursos​ tenen molt bona acollida i el percentatge de persones aprovades és superior al dels centres de formació privats..

CATAC també és IAC
  • Telegram
  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
quadre oferta laborals_1.19.jpg

PERSONAL FUNCIONARI: OPOSICIONS OFERTA PESCO

Oferta Ocupació Pública 2017

CATACCRAC 2020 - Calendari de concursos

PERSONAL FUNCIONARI : CONCURSOS

manifest 25N

thumbnail_image001.jpg
thumbnail_image002.jpg
GUIA STEILAS.jpg
336X280-AiguaAMB.gif
25n cartell.jpg
Image-13.png.jpg
CATACCRAC 2020 - Calendari de processos
cap-mes-mort.jpg
IMG-20190218-WA0014.jpg

PERSONAL LABORAL: OFERTA/OPOSICIONS