top of page

La salut no era això


Una sanitat en precari, amb llargues llistes d’espera i un personal esgotat per les males condicions laborals. Un sistema on els recursos públics es destinen a serveis

privatitzats de baixa qualitat, i sense mecanismes que aclareixin quin és el destí final dels diners. Ha arribat el moment de defensar els nostres drets. Necessitem introduir un canvi de model; universal, cent per cent públic, de qualitat i basat en l’atenció primària.


Ara mateix reclamem:

Reforçar i blindar l’atenció primària.Exigim un enfortiment real i immediat de l’atenció primària, que ha de passar necessàriament per un augment del seu pressupost fins a arribar a un mínim del 25%.


Revertir les privatitzacions. Posar la sanitat pública en mans d’empreses privades està generant uns serveis precaris i de mala qualitat. Cal prioritzar la salut per davant del negoci.


Transparència al sistema de salut. Gran part de les decisions i contractacions que es duen a terme a l’àmbit de la salut són opaques. Els convenis amb les entitats privades es renoven sense la deguda rendició de comptes.


Posar fi a la precarietat laboral.El personal que treballa a l’àmbit de la salut pateix unes condicions laborals precàries, especialment qui ho fa en serveis privatitzats, fet que provoca

l’esgotament crònic de les plantilles.


Aquestes demandes són urgents perquè el moment és crític. La salut és el teu dret, el dret a una vida plena.


Un dret de totes i tots. Mobilitza’t!

bottom of page