top of page

afilia't a CATAC-IAC

La quota sindical inclou a banda de estar puntualment informat sobre totes les negociacions i reunions amb els responsables de l’Administració, una pòlissa que, a més de la cobertura en el cas d’expedient disciplinari, amb el pagament de 2.500 €  de subsidi per un termini màxim d’un any en el cas que l’expedient comporti sanció econòmica,  ofereix també servei d’assessorament i defensa jurídica (administrativa i penal fins a un límit màxim de 3.000 €), mitjançant un bufet jurídic extern.

 

El procediment a seguir per temes jurídics per les persones afiliades amb cobertura total a la secció sindical de presons, serà enviar un correu electrònic al Manel Pérez Casas (mapeca@icab.cat), el qual serà l’encarregat de derivar-ho si s’escau al bufet jurídic extern. A més, és convenient que l’afiliat/da ho comuniqui també al delegat o delegada del seu centre penitenciari perquè tingui coneixement de la problemàtica. Un cop derivat el cas, el bufet jurídic extern s’encarregarà de tots els tràmits que derivin de l’expedient .      

 

Per a qualsevol informació que necessitis et pots adreçar al sindicat per mitjà dels delegats i delegades de la teva secció sindical i també a les persones responsables de cada àrea:

 

Secretaria General                      Sergi Beberide

Secretaria d' Acció Sindical          Assumpta Barbens

Secretaria d' Administració           Lourdes Hernández

Secretaria de Formació                Jesus Veza

Secretaria d' Organització            Rosa Cañisà

Secretaria de Personal Laboral    José Corvo

Secretaria de Premsa                  Assumpta Capalvo

Secretaria de Relacions               Luis Blanco

Secretaria de Salut Laboral          Juan Pablo Caparrós

 

També a les nostres federacions territorials:

 

Girona          972 22 15 88    

Lleida           973 26 79 83    

Tarragona     977 22 65 11    

 

En cas que no estiguis afiliat i vulguis  afiliar-te omplena el full de sol·licitud i fes-lo arribar a penitenciaricatac@gmail.com 

Aprofitem per convidar-te a participar en l'activitat de la teva secció sindical i en les futures convocatòries que et fem arribar.

 

 

 

full afiliació aquí

 

 

 

tornar

Nota informativa sobre cobertura d'afiliació.

bottom of page