top of page

MAIG: SINDICAT DE CLASSE QUE DEFENSA LES TREBALLADORES EN ELS SEUS ÀMBITS

SOM DE CLASSE, SOM IAC-CATAC

La IAC-CATAC som un sindicat de classe que tenim com a un dels principals eixos la defensa dels drets per assolir una societat més justa per a tothom. És per això que som un sindicat que defensa les lluites que encaminen cap a una vida digna i uns serveis públics al servei de tothom. Som un sindicat de classe perquè defensem la igualtat per a tothom i per a tot. La lluita feminista, anticapitalista, la inclusió de les migrants, acabar amb les desigualtats porten a una societat més justa i igualitària. Des de la IAC-CATAC creiem que això és possible mitjançant unes administracions públiques de gestió 100% pública, que no estiguin sota criteris empresarials, sinó en vocació de serveis.

Un servei destinat a tota la ciutadania, executat per la ciutadania. No podem oblidar que l'Administració i els serveis públics funcionen gràcies a treballadores i treballadors, que són la base d'aquest engranatge. És per això que la lluita pels drets laborals d'aquestes persones comporta, sens dubte, un benefici directe en la qualitat dels serveis i, per tant, a tota la societat.  Uns serveis públics de qualitat  són la primera pedra per poder oferir una vida digna a la població. Defensem totes les lluites que porten a aquest camí. Precaritzar les condicions de les treballadores públiques és, doncs, precaritzar els serveis públics.

Acabar amb la precarietat a la Funció Pública és la primera pedra en què estem treballant actualment per poder dur a terme la resta de lluites. Des de la IAC CATAC treballem fort perquè això sigui possible, i ho hem demostrat amb la lluita per uns processos d'estabilització que permetin consolidar 47.000 llocs de feina; com també treballem des de fa temps i de forma paral·lela pels drets de totes aquelles persones funcionàries que tenen dret a la promoció i a la mobilitat demanant independentment els processos pertinents que així ho permetin.  És per això que durant el 2021 hem presentat propostes per a l’estabilització de la plantilla, així com també propostes de promoció interna per al personal funcionari de la Generalitat de Catalunya. Tota aquesta feina està encarada a tenir uns serveis públics dignes i de qualitat per a totes i tots.

Volem una societat millor i lluitem per aconseguir-ho.

SINDICAT DE CLASSE (1).jpg
MAIG.jpg
bottom of page