top of page

federació territorial de GIRONA

girona@catac.cat

Gran Via de Jaume I, núm. 9, 3r

porta A, despatx 2 17001 Girona

MANIFESTACIÓ 1 DE MAIG 2023 A GIRONA

nov.jpg
oct.jpg

INFO JUNTES DE PERSONAL GIRONA

5 d'abril Forum Social Català GIRONA

consulta o descarrega't el programa.

1-6.jpg
22-5gir.jpg

1 DE MAIG 2020 A GIRONA

IMG-20200427-WA0013.jpg
IMG-20200427-WA0012.jpg
8M 2020 girona mani.jfif
NI_14.01.20_reunió_JPGi.jpg

 

 

 

 

 

Constitució de la Junta de personal  administratiu i tècnic dels SSTT de Girona

IMG-20190215-WA0041.jpg

mira el VIDEO

 

segueix-nos

cartell iac catac - vaga 29N-Girona.jpg

NI 22.05.2017 Renovació Junta personal Girona

29 de novembre de 2016
Concentració delegats FTGi IAC-CATAC davant Parlament en la presentació dels pressupostos perquè la negociació no ha donat els fruits esperats i el que ens han presentat a la Mesa General no dóna resposta a les reivindicacions respecte a la recuperació de les condicions de treball d'abans del 2012 i que vàrem aconseguir que constés en una resolució aprovada per unanimitat pel Parlament i en el acord signat a la Mesa General de Funció Pública.

13 de juny 2016

Assemblea  informativa CATAC-IAC a la seu de la Generalitat informant Acord Mesa General 09.06.16 i Borsa de treball Generalitat

6 de maig

Roda de premsa anunciant 

la manifestació de 

dissabte al matí a 

Girona 

pels refugiats.

 

La IAC estem adherits a la plataforma
“Girona Acull”.

CATAC dóna recolzament als treballadors del centre Trueta pel trasllat del laboratori

Reunió constitució junta de personal del territori de Girona

1er de maig a Girona

OCUPACIÓ DE LES OFICINES DEL SOC 30 d'abril

 

Fotografies de l'acció d'ocupació portada a terme avui a l’OT de Girona, acte organitzat per la IAC i la CGT de l'estat. A fora el carrer també hi havia gent. La PAH ha anat a l’OT de Salt. També ha participat gent de la CUP i d’altres organitzacions de la Xarxa de lluita pels drets socials de Girona.

La premsa se n'ha fet ressó.

 

El Fòrum Social Catlà ha estat un èxit a la seva edició a Girona

 

enllaç a facebook

enllaç web

notica diari de Girona

notici el puntavui

GIRONA 14 DE MARÇ

presentació de la Marxa de la Dignitat a Madrid.

divendres 14 de març, 19:00 Centre Cívic de Sant Narcís (pl. Assumpció, 27 de Girona)

per Luís Blanco de l’Assemblea de la Marxa de lq Dignitat i Sònia Farré de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute.

El proper 22 de març, a Madrid, confluiran les Marxes de la Dignitat, una gran mobilització contra el pagament del deute il·legítim, pel treball digne, per la renda bàsica, pels drets socials, per les llibertats democràtiquers, contra les retallades i per una societat d’homes i dones lliures.

DIA 8 DE MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Aquest any ens trobem al bell mig d'un procés involutiu, en una continua degradació de drets fonamentals i, en un intent de control patriarcal desbocat, que atempta directament contra els drets, la capacitat i la dignitat de les dones i que es fa especialment evident en la involució sobre el dret de decidir sobre el propi cos. Per tant, davant de la realitat actual, ara més que mai, us convidem a continuar participant en totes les accions que s'estan portant a terme i especialment a les manifestacions..

2ONA MARXA PER LA DIGNITAT I ELS DRETS SOCIALS.

Homenatge a les persones dignes

 

Video de la 2ª Marxa per la Dignitat i els Drets Socials de Girona i Salt, amb les paraules de Eduardo Galeano de fons. Un petit homenatge per a les persones que treballen per la dignitat i els drets de les persones dia a dia..

PFESENTACIÓ DEL FORUM SOCIAL CATALÀ GIRONA 2014 SOTA EL LEMA:

El dissabte 5 d'abril teniu una cita a Girona! Perquè un altre mon és possible... Et toca moure peça!

26.02.14. Roda de premsa de presentació del Fòrum Social Català-Girona a la delegació de Girona del Col·legi de periodistes amb na Raquel Sabater ( Fundació Idària), En Gerardo Pisarelo (Procès Constituent) i en Carles Serra (Coordinadora d'Ong Solidàries).

2a MARXA PER LA DIGNITAT I ELS DRETS SOCIALS

 

Pel conjunt de drets socials i en contra de les retallades, incorpora’t a la marxa!

 

Dissabte 1 de març de 2014, 10:30 a 14h

sortida: Plaça de la Constitució i arribada: BlocSalt passant per:

 

la delegció del govern espanyol, la seu d’Endesa, estació de RENFE, col·lego Groc, seu de Telefònica, oficina de l’Atur de Salt, Plaça de Catalunya de Salt, Santa Caterina i Hort del BlocSalt.i.

L’Ajuntament de Girona vol hipotecar el futur de la ciutat comprant un fons d’art que comporta en total una operaciói de 9 milions d’euros.

 

L’ajuntament preten comprar el fons d’art Santos-Torroella ignorant l’emergència social que provoca la crisi.

 

Demanem que es replantegi aquesta adquisició i que s’obri un debat ciutadà.

 

Exigim una consulta per decidir-ho. divendres 14 de febrer marxa ciutadana des de el centre cívic Can Ninetes i concentració davant del Plè Municipali.

l'Acció contra el tràfic de dones i menors a la JONQUERA s'ha dut a terme malgrat el temps.

 

noticies referides:

-diari de Girona

-diari ARA

-diari Ara Girona

-diari El PuntAvui

Urgent, demà dijous dia 5, a primera hora fan el desallotjament! ENS TROBEM AL BLOC SALT!!!.

dimecres 4 de desembre.

Les famílies del Bloc-Salt demanen temps per acabar les negociacions amb la Generalitat Les famílies del Bloc-salt i la PAH-Girona no troben adients algunes de les propostes de la Generalitat; com ara anar a una pensió o que dues famílies amb diversos fills menors convisquin juntes. Reclamen més temps per poder assignar un habitatge a totes les famílies que ara viuen al Bloc-Salt ja que en aquests moments encara hi ha casos pendents de resolució..

CONVOCATÒRIA PER IMPEDIR EL DESALLOTJAMENT DE L'EDIFICI OCUPAT PER LA PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipòteca) DE L'EDIFICI DE SALT QUE VOLEN DESALLOTJAR EL DIA 16 D'OCTUBRE

 

Per impedir que es faci, s'està organitzant una gran mobilització en que vindran persones de tot el territori espanyol i estranger.

Es faran actes durant les hores prèvies, concerts, etc. 

Han confirmat la seva assistència aproximadament 100 bombers.

És un pols contra el SAREB.

38 parlamentaris catalans han signat un manifest en contra del desallotjament.

Com sabeu, des de la XDS (Xarxa de Lluita pels Drets Socials) ja fa temps que també el vàrem signar posant les sigles de les organitzacions que ens hi vàrem adherir (entre elles la IAC).

La participació inicia el dia 15 d'octubre a partir de les 15,30h i qui pugui quedar-se a dormir fins que l'endemà a les 9 en que el mossos intentaran entrar. Serà una nit llarga ja que dormir serà complicat.

Hi haurà molta premsa d'arreu.

Companys dels sindicats de CATAC i de la IAC hi serem el dia 15 a impedir el desallotjament de Salt.

ESPAIS DE REFLEXIÓ I CONEIXEMENT.

XERRADA: “Eradicar la pobresa o repartir la riquesa? Canviar l’economia”

com a prolegomen de la diada del 17 d’octubre, dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa.

La xerrada anirà a càrrec de la Sra. Elvira Duran, incasable activista de diferents projectes educatius, formatius i d’inserció sociolaboral. Participaràn el el col·loqui representants de diverses organitzacions vinculades a àmbits ue atenen persones afectades per la crisi

El lloc serà la Casa de Cultura de Girona.

des de la Xarxa pels Drets Socials convoquem una encerclada al Trueta per la Diada

Encerclarem el Trueta, simbol dels serveis Públics a les comarques de Girona. El centre, així com la resta del sistema de sanitat pública, està molt afectat per les retallades, que aquest any han comportat un allargament de les jornades laborals, la reducció del personal de reforç i dels substituts. 
Des de la XDS es vol fer present aquesta reivindicació en el context del clam social per la independència. Per a les entitats que conformen la XDS és imprescindible no desvestir la reivindicació nacional del debat sobre el model d'Estat i de serveis públics.

La consigna des de la XDS és: "Desconfiem enormement d'aquells que parlen d'una independència sense ideologia, ja que sovint són els mateixos que promouen l'empobriment dels hospitals o de les escoles públiques..el procés constituent ha de ser pilotat des de la base, pels treballadors i les treballadores, pels usuaris dels serveis públics. És a dir, per la majoria social del país".


inscripcions per participar de l'encerclament al blog de la XDS. Els organitzadors estan en contacte amb l'ANC, a qui facilitaran les dades de participació perquè puguin ser tingudes en compte en el recompte global de la Via Catalana. Aquells que hi vulguin participar estan citats a les 16:30 de l'11 de setembre davant de l'Hospital. La XDS Socials deixa via lliure per vestir qualsevol samarreta representativa de les lluites socials que participen d'aquesta plataforma.

bottom of page