top of page

JULIOL / AGOST: IAC-CATAC PER UNS SERVEIS PÚBLICS DE QUALITAT

Serveis públics de qualitat.jpg

PÚBLICA, SÍ; PRIVADA, NO!

 

IAC-CATAC som un sindicat de classe que creu que els serveis públics són un dels eixos fonamentals per garantir una societat justa i igualitària. És per això que la base d’uns serveis públics per a la ciutadania passen per unes condicions laborals òptimes.

 

Els serveis públics mai han de ser un negoci, no es regulen per les lleis del mercat d’optimització i marges de beneficis sinó per una atenció a la ciutadania eficient i en benefici de la societat. Per tal que això sigui així, cal que les treballadores i treballadors públics tinguin unes condicions i drets laborals òptims i suficients. Des de la IAC CATAC rebutgem les idees neoliberals que pretenen gestionar l’Administració Pública com si d’un negoci es tractés.

 

Les externalitzacions, la temporalitat, la falta de recursos i les polítiques privatitzadores són mals que afecten els serveis públics per tal que aquests estiguin garantits i siguin de qualitat i arribin a totes i tots. Des de la nostra organització treballem fortament per tal que això sigui així.

 

SOM TREBALLADORES PÚBLIQUES, SOM IAC CATAC!

 

IAC-CATAC.

Serveis Publics de Qualitat IAC-CATAC_page-0001.jpg
bottom of page