press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

formació d'oposicions IAC-CATAC

formacio@catac.cat

tel.:699 203 019

Fa 15 anys IAC-CATAC va detectar que hi havia un buit en els programes de formació que calia cobrir: la preparació d’oposicions com a servei als treballadors i treballadores que representem, per aconseguir una feina estable com a personal laboral indefinit o personal funcionari i també la promoció interna dels companys i companyes. Els nostres cursos​ tenen molt bona acollida i un elevat percentatge de persones aprovades. Els preparadors que col·laboren amb nosaltres, son majoritàriament personal funcionari que ha superat els processos selectius corresponents i amb molta experiència docent en la preparació d’oposicions. A més, fan una tasca de tutoria i acompanyament perquè les persones inscrites als cursos assoleixin els seus objectius i es sentin recolzades en tot moment.

AVÍS DE NOVETATS FORMACIÓ OPOSICIONS:

Actualització 20 d’octubre de 2022

 

Apartat 1 de l’acord del grup de treball d’estabilització i reducció de la temporalitat de dia 19 d’octubre de 2022. Celebració de les proves selectives en el concurs-oposició d’estabilització i en els processos selectius especials de la promoció interna:

Les proves selectives del concurs-oposició d’estabilització i dels processos selectius especials de la promoció interna de tots els cossos/escales/especialitats funcionarials i de totes les categories professionals laborals es celebraran el mateix dia i a la mateixa hora, per a tots els col·lectius, per tal d’agilitzar els processos selectius i garantir la igualtat d’oportunitats a totes les persones candidates.

Com sabeu, el nostre sindicat ha apostat de manera ferma i sense ambigüitats per aconseguir la fixesa de tot el personal temporal en frau de llei a l’administració pública i, també,  la promoció interna dels companys i companyes. El Senat va aprovar el dia 22 de desembre el “Proyecto de ley de medidas urgentes para reducir la temporalidad en el empleo público”, que és el nou marc normatiu que regula els processos extraordinaris d’estabilització.

Gràcies al vostre suport, que fa que siguem el sindicat de representació majoritària a la mesa sectorial de personal d’administració i serveis, i a la nostra participació en la IAC, juntament amb els col·lectius de personal docent i sanitari, entre d’altres; hem pogut liderar la negociació dels processos d’estabilització i de promoció interna per al personal funcionari.

S’ha arribat a un acord en relació als barems per al personal funcionari i personal laboral en el concurs-oposició d’estabilització i a les places de promoció interna de personal funcionari.

 

Els cursos de preparació per videoconferència del cos auxiliar, administratiu, gestió i superior estan plens. Si esteu interessats en algun d’aquests cursos, hem obert un formulari de llista d’espera, que podeu emplenar i ens posarem en contacte amb vosaltres si es produeix alguna baixa. En el cas que tinguem inscripcions suficients també es podria plantejar fer un altre curs . Només fem cursos de preparació per videoconferència per aquests cossos d’administració general.

 

Formulari de llista d’espera per a tots els cursos:

 

https://forms.office.com/r/jj4QbSaF9y

 

 

Funció Pública encara no ha donat resposta a la situació de l’Agrupació Professional de funcionaris del cos subaltern, que tenen una oposició en marxa que està aturada en la fase de publicació de la llista provisional de persones presentades i no hi ha vacants per al concurs-oposició d’estabilització. Per això, no podem programar cap curs de moment. Però, també podeu emplenar el formulari de llista d’espera.

 

Posarem en funcionament un aula d’autoformació amb els temaris, qüestionaris i altres materials complementaris que elaborin els nostres preparadors per qui estigui interessat/ada en preparar-se l’oposició de manera autònoma i sense suport del professorat. Actualment aquestes aules estan en preparació i la nostra previsió es que posin en funcionament a finals del mes de novembre. Si esteu interessats/ades, podeu emplenar el següent formulari web i us enviarem informació per correu electrònic quan estiguin preparades (instruccions de funcionament, preus, etc). També podeu escriure al correu electrònic formacio.online@catac.cat

  

Enllaç al formulari de preinscripció de l’aula d’autoformació per a tots els cossos:

  

Formulari de preinscripció aula d’autoformació per a tots els cossos

 

En el cas del personal de cossos específics i personal laboral, donat que només entrarà la part específica de cada categoria professional,  no ens serà possible la programació de cursos. Però, també podeu emplenar un formulari general per a personal de cossos específics o personal laboral i intentarem donar-vos suport amb la creació d’un aula virtual d’autoformació, si hi ha suficients persones interessades,  on podreu estar en contacte amb altres companys i companyes i compartir coneixement entre vosaltres. 

 

Enllaç al formulari de l’aula virtual de suport al concurs-oposició d’estabilització per a personal de cossos específics i personal laboral:

 

Formulari aula virtual de suport

 

 

En qualsevol moment, podeu consultar els nostres butlletins informatius “Catacracs” o bé contactar amb nosaltres a través de les nostres delegades i delegats o el telèfon 93 317 31 51 i el correu electrònic sindicat@catac.cat, per obtenir informació actualitzada dels processos d’estabilització i promoció interna.

Cordialment,

Àrea de Formació d’IAC-CATAC.

 

 

 

Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra)