top of page

formació d'oposicions IAC-CATAC

formacio@catac.cat

tel.:699 203 019

Fa 15 anys IAC-CATAC va detectar que hi havia un buit en els programes de formació que calia cobrir: la preparació d’oposicions com a servei als treballadors i treballadores que representem, per aconseguir una feina estable com a personal laboral indefinit o personal funcionari i també la promoció interna dels companys i companyes. Els nostres cursos​ tenen molt bona acollida i un elevat percentatge de persones aprovades. Els preparadors que col·laboren amb nosaltres, son majoritàriament personal funcionari que ha superat els processos selectius corresponents i amb molta experiència docent en la preparació d’oposicions.

AVÍS DE NOVETATS FORMACIÓ OPOSICIONS:

​Actualització 27 de març de 2023

Les proves selectives del concurs-oposició d’estabilització de tots els cossos/escales/especialitats funcionarials i de totes les categories professionals laborals es celebraran el dia 29 d’abril, a la mateixa hora, per a tots els col·lectius, per tal d’agilitzar els processos selectius i garantir la igualtat d’oportunitats a totes les persones candidates.

Com sabeu, el nostre sindicat ha apostat de manera ferma i sense ambigüitats per aconseguir la fixesa de tot el personal temporal en frau de llei a l’administració pública i, també,  la promoció interna dels companys i companyes. El Senat va aprovar el dia 22 de desembre el “Proyecto de ley de medidas urgentes para reducir la temporalidad en el empleo público”, que és el nou marc normatiu que regula els processos extraordinaris d’estabilització.

Gràcies al vostre suport, que fa que siguem el sindicat de representació majoritària a la mesa sectorial de personal d’administració i serveis, i a la nostra participació en la IAC, juntament amb els col·lectius de personal docent i sanitari, entre d’altres; hem pogut liderar la negociació dels processos d’estabilització i de promoció interna per al personal funcionari.

S’ha arribat a un acord en relació als barems per al personal funcionari i personal laboral en el concurs-oposició d’estabilització i a les places de promoció interna de personal funcionari.

Quant a la promoció interna, el projecte de llei es preveu que s’aprovi durant les properes setmanes i que les convocatòries corresponents als processos selectius es puguin fer al mes de maig i les proves després de l’estiu.

 

A data d’avui, no disposem de places disponibles en els cursos de preparació d’oposicions per videoconferència. 

Pel que fa a la situació de l’Agrupació Professional de funcionaris del cos subaltern, que tenen una oposició en marxa que està aturada en la fase de publicació de la llista provisional de persones presentades, Funció pública ens ha informat que farà una resolució per anul·lar aquesta convocatòria properament i que en l’oferta pública 2023, inclourà més de 200 places d’aquest col·lectiu. Per això, no podem programar cap curs de moment.

 

 

Hem posat en funcionament aules d’autoformació en la plataforma Moodle amb els temaris, qüestionaris i altres materials complementaris que elaborin els nostres preparadors per qui estigui interessat/ada en preparar-se l’oposició de manera autònoma i sense suport del professorat. Si esteu interessats/ades, podeu emplenar el següent formulari web i us enviarem informació per correu electrònic.

Enllaç al formulari de preinscripció de l’aula d’autoformació per a tots els cossos:

Formulari de preinscripció aula d’autoformació per a tots els cossos

 

En qualsevol moment, podeu consultar els nostres butlletins informatius “Catacracs” o bé contactar amb nosaltres a través de les nostres delegades i delegats o el telèfon 93 317 31 51 i el correu electrònic sindicat@catac.cat, per obtenir informació actualitzada dels processos d’estabilització i promoció interna.

 

Cordialment,

Àrea de Formació d’IAC-CATAC.

Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra)

 

 

 

Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra)

bottom of page