top of page

DESEMBRE/GENER: ANTIFEIXISTES

ANTIFEIXISTES.jpg

STOP RACISME I FEIXISME

 

La IAC-CATAC, com a sindicat combatiu, de classe i solidari, promovem la lluita contra el feixisme i el racisme. Participem en les mobilitzacions i manifestos per la causa i per això som objecte de la repressió de les forces de seguretat, per manifestar-nos i treballar en contra de la presència del feixisme a les institucions i l’aplicació de polítiques d’extrema dreta. Per això, som membres de la Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).
Així mateix, estem en contra de lleis d’estrangeria i CIES que criminalitzen les persones migrants i apuntalen el racisme institucional enfront dels drets bàsics de les persones més vulnerables. De la mateixa manera, IAC-CATAC ens oposem també a les lleis mordaces que estan al servei d’un sistema judicial arbitrari i repressor que engarjola activistes, sindicalistes i cantants per dir veritats tan evidents com que vivim en una monarquia corrupta, mentre l’extrema dreta i el feixisme ocupa l’espai públic i confraternitza amb els cossos policials.
Per tot això, ens comprometem a sumar esforços de forma unitària i donar suport actiu a iniciatives com les protestes internacionals de març de World Against Racism i a seguir impulsant polítiques pròpies per promoure els drets humans i la igualtat.
Contra l’odi racista i feixista a les organitzacions laborals i la societat en general, ens reafirmen contra l’extrema dreta i cridem a tothom a fer el mateix a Catalunya i a nivell internacional.

IAC-CATAC contra el racisme, la xenofòbia i el feixisme!
Som IAC-CATAC.

desembre-gener.jpg
bottom of page