diputació de Barcelona

secció sindical de IAC-CATAC

ELS NOSTRES COMPROMISOS

1)TRANSPARÈNCIA. IAC-CATAC aporta transparència en l’òrgan de representació dels treballadors i treballadores. Tenim un delegat a la Junta de Personal.

2)COMPROMÍS. IAC-CATAC és garantia i compromís en la representació i defensa dels interessos i drets laborals dels treballadors. Comprometem aquesta obligació enfront de tots i totes els treballadors i treballadores.

3)INFORMACIÓ. IAC-CATAC és garantia d’accés a la informació per a tothom. Ens comprometem a informar a tots els treballadors i treballadores que recorrin a ella, amb independència de la seva afiliació així com a atendre totes i cadascuna de les peticions que ens facin arribar i portar-les als òrgans de decisió.

4)RIGOR. IAC-CATAC és garantia de rigor a l’òrgan de representació dels treballadors i treballadores i en la seva actuació. Es compromet a una acció responsable i plena determinació en la defensa dels interessos dels treballadors i treballadores, sempre dirigida a aportar i mai a restar o dividir davant de les conquestes sindicals que cal aconseguir.

5)CONTROL. IAC-CATAC és garantia de control i denúncia d’abusos i arbitrarietats i ens comprometem a fer públiques i fer seguiment d’aquelles actuacions que no s’ajustin a dret, o que siguin irregulars, èticament qüestionables o qualsevol vulneració dels legítims interessos dels treballadors i treballadores.

Via Laietana, 57 4t 3a BARCELONA

iaccatacdiba@catac.cat

Delegat:

Feliu Madaula Canadell 

madaulacf@diba.cat 

619389173

enllaços a

CATAC també és IAC
  • Telegram
  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
quadre oferta laborals_1.19.jpg

PERSONAL FUNCIONARI: OPOSICIONS OFERTA PESCO

Oferta Ocupació Pública 2017

CATACCRAC calendari concurs FEBRER 2021

PERSONAL FUNCIONARI : CONCURSOS

manifest 25N

thumbnail_image001.jpg
thumbnail_image002.jpg
GUIA STEILAS.jpg
336X280-AiguaAMB.gif
25n cartell.jpg
Image-13.png.jpg
CATACCRAC calendari seleccio MARÇ 2021.j
cap-mes-mort.jpg
IMG-20190218-WA0014.jpg

PERSONAL LABORAL: OFERTA/OPOSICIONS

25N.jpg