press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

formació IAC-CATAC

formacio@catac.cat

tel.:699 203 019

Una formació continuada i per a tothom ha estat un dels objectius de la nostra feina. Així, les seccions sindicals de IAC-CATAC participen en les comissions de formació de les unitats administratives i vetllen pel perfeccionament del que és el nostre dret i el de la ciutadania, que ha de ser atesa per personal amb una bona formació i un alt coneixement de les tasques que se li encarreguen.

 

Fa 10 anys IAC-CATAC va detectar que hi havia un buit en els programes de formació que calia cobrir: la formació per a oposicions a la Generalitat de Catalunya per afavorir l´assoliment de la condició de funcionari o la promoció mitjançant les convocatòries de promoció interna. Encara ara, els nostres cursos​ tenen molt bona acollida i el percentatge de persones aprovades és superior al dels centres de formació privats.

AVÍS DE NOVETATS FORMACIÓ OPOSICIONS!

Actualització 11 de novembre de 2021:

IAC-CATAC no està programant nous cursos de preparació d’oposicions perquè la situació d’incertesa actual no permet donar aquest servei a les persones que representem.

Com sabeu, el nostre sindicat ha apostat de manera ferma i sense ambigüitats per aconseguir la fixesa de tot el personal temporal en frau de llei a l’administració pública. Actualment s’està tramitant al Congrés dels diputats el “Proyecto de ley de medidas urgentes para reducir la temporalidad en el empleo público” i, també, la “Proposició de llei d’estabilització de les treballadores i els treballadors del sector públic català” al Parlament de Catalunya.

En el moment que s’aprovi aquesta normativa, que afectarà de manera substancial els processos selectius del personal al servei de la Generalitat de Catalunya, podrem planificar nous cursos de preparació d’oposicions per donar resposta a les necessitats de les treballadores i treballadors.

Per aquest motiu, hem deixat oberts els formularis dels cursos de preparació d’oposicions, i us enviarem informació al correu electrònic que hagueu posat en el formulari, en el moment que s’hagi aprovat la nova normativa i tinguem una planificació del curs que hagueu demanat.

En qualsevol moment, podeu consultar els nostres butlletins informatius “Catacracs” o bé contactar amb nosaltres a través de les nostres delegades i delegats o els correus electrònics del sindicat per obtenir informació actualitzada de tot aquests procés d’estabilització del personal.

La darrera informació disponible és que entre finals de novembre i principis de desembre es debati el text definitiu del projecte de llei al ple del Congrés dels Diputats i es pugui aprovar abans de finals d’any.

Cordialment,

Àrea de Formació d’IAC-CATAC.

Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra)

Formularis per demanar informació de cursos de preparació d’oposicions:

 

Personal funcionari:

 

Formulari curs agrupació professional cos subaltern Grup E

Formulari curs cos auxiliar Grup C2

Formulari curs cos administratiu Grup C1

Formulari curs cos gestió Grup A2

Formulari curs superior Grup A1

Formulari part general cossos d’administració especial subgrups A1 i A2

Formulari part general cossos d’administració especial subgrups C1 i C2

 

Personal laboral:

 

Formulari curs temari part general laborals Grup E

Formulari curs temari part general laborals Grup D

Formulari curs temari part general laborals Grup C

Formulari curs temari part general laborals Grup B

Formulari curs temari part general laborals Grup A

 

En cada formulari podreu triar si esteu interessats/ades en rebre informació d’un curs de preparació per videoconferència o un curs d’autoformació en un aula virtual. El curs es podrà fer, en funció del nombre de persones inscrites. Quan tinguem la planificació us informarem del pla docent, preus i condicions.

 

En els cursos de preparació d’oposicions per videoconferència s’utilitza el programa Zoom i les sessions formatives es graven i estan disponibles durant dues setmanes almenys. Els apunts del temari, qüestionaris i altre material s’envien per correu electrònic en pdf.

 

En els cursos de preparació d’oposicions d’autoformació s’utilitza la plataforma Moodle. Aquests cursos no disposen de professorat per atendre consultes. Es posen els apunts en pdf i qüestionaris en un aula virtual, que disposa d’un fòrum per compartir coneixement entre l’alumnat, un fòrum d’incidències tècniques i un tauler de notícies.

 

*Les persones que heu emplenat els formularis anteriors també rebreu informació dels cursos, després que s’aprovi la normativa que ha de regular els processos selectius i l’estabilització del personal temporal en frau de llei i es pugui fer una planificació de la formació de preparació d’oposicions.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Tots els cursos s’ofereixen en base a les previsions que estableix funció pública. Però, donada la situació actual, les previsions es van adaptant a la situació de cada moment. Per això, nosaltres no podem garantir l’execució de les convocatòries d’oposició programades, cosa que és competència exclusiva de funció pública. La nostra feina és facilitar eines i donar el millor servei possible per tal que el personal que representem es pugui preparar les oposicions de la millor manera i amb el menor cost possible. La decisió de fer la matrícula en els cursos és vostra i sempre podeu esperar a iniciar la preparació un cop s’hagi publicat la convocatòria en el DOGC, que és la millor manera d’assegurar-vos que finalment es convocarà l’oposició en qüestió.

Per això, volem insistir en què la decisió de matricular-vos en un dels nostres cursos en base a aquestes previsions, és només vostra i no implica cap responsabilitat d’aquest sindicat en el cas que s’endarrereixin o no es convoquin les oposicions previstes per Funció Pública.

 

*Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra)

 

Àrea de Formació IAC-CATAC

CATAC també és IAC
  • Telegram
  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
quadre oferta laborals_1.19.jpg

PERSONAL FUNCIONARI: OPOSICIONS OFERTA PESCO

Oferta Ocupació Pública 2017

CATACCRAC calendari concurs FEBRER 2021

PERSONAL FUNCIONARI : CONCURSOS

manifest 25N

thumbnail_image001.jpg
thumbnail_image002.jpg
GUIA STEILAS.jpg
336X280-AiguaAMB.gif
25n cartell.jpg
Image-13.png.jpg
CATACCRAC calendari seleccio MARÇ 2021.j
cap-mes-mort.jpg
IMG-20190218-WA0014.jpg

PERSONAL LABORAL: OFERTA/OPOSICIONS

25N.jpg