press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

formació IAC-CATAC

formacio@catac.cat

tel.:699 203 019

Una formació continuada i per a tothom ha estat un dels objectius de la nostra feina. Així, les seccions sindicals de IAC-CATAC participen en les comissions de formació de les unitats administratives i vetllen pel perfeccionament del que és el nostre dret i el de la ciutadania, que ha de ser atesa per personal amb una bona formació i un alt coneixement de les tasques que se li encarreguen.

 

Fa 10 anys IAC-CATAC va detectar que hi havia un buit en els programes de formació que calia cobrir: la formació per a oposicions a la Generalitat de Catalunya per afavorir l´assoliment de la condició de funcionari o la promoció mitjançant les convocatòries de promoció interna. Encara ara, els nostres cursos​ tenen molt bona acollida i el percentatge de persones aprovades és superior al dels centres de formació privats.

AVÍS DE NOVETATS FORMACIÓ OPOSICIONS!

La formació de preparació d’oposicions que imparteix aquest sindicat està adreçada a personal que presta serveis en qualsevol administració pública.

 

Hem adaptat l’oferta formativa de preparació d’oposicions a la nova situació provocada per la pandèmia per la Covid-19. Per això, de moment no tenim previst fer cursos de formació presencial i estem programant cursos en dues modalitats: cursos per videoconferència amb el programa Zoom i cursos d’autoformació online amb la plataforma Moodle.

 

Per tal de saber la demanda formativa dels treballadors i treballadores, hem elaborat formularis de preinscripció dels diferents cursos que tenim previst ofertar:

 

Enviarem informació més detallada dels cursos durant el mes de setembre a l’adreça de correu electrònic que hagueu fet constar en el formulari web. Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra)

Nou curs de preparació de les oposicions d'Auxiliar de Geriatria:

Formulari de preinscripció curs preparació de les oposicions d'Auxiliar de Geriatria

 

Nous formularis de detecció de necessitats formatives:

Formulari curs part general del temari de Cossos Específics A1-A2

Formulari curs part general del temari de cossos laborals A1-A2

 

Cursos de preparació d’oposicions per videoconferència: (s’utilitzarà el programa Zoom i es gravaran les sessions formatives per si alguna persona no les pot veure en directe. Estaran disponibles durant una setmana i s’enviaran els apunts del temari, qüestionaris i cassos pràctics en pdf).

Formulari curs per videoconferència del cos de gestió 

Formulari curs per videoconferència del cos auxiliar administratiu C2

Formulari curs preparació part general temari laborals C1 i C2

 

Cursos de preparació d’oposicions d’autoformació amb la plataforma Moodle: (Aquests cursos no disposen de professorat per fer atendre consultes, en l’aula online es podrà accedir als apunts en pdf, qüestionaris online i vídeos o àudios d’alguns temes. S’enviarà informació més detallada de cada curs a les persones que emplenin el formulari)

 

Formulari curs d’autoformació cos superior (part general del temari – 60 temes)

Formulari curs d’autoformació cos de gestió

Formulari curs d’autoformació cos administratiu

Formulari curs d’autoformació cos auxiliar administratiu

Formulari curs d’autoformació cos subaltern

Formulari curs d’autoformació cossos laborals C1 i C2

 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Tots els cursos s’ofereixen en base a les previsions que estableix funció pública. Però, donada la situació actual, les previsions es van adaptant a la situació de la pandèmia en cada moment. Per això, nosaltres no podem garantir l’execució de les convocatòries d’oposició programades, cosa que és competència exclusiva de funció pública. La nostra feina és facilitar eines i donar el millor servei possible per tal que el personal que representem es pugui preparar les oposicions de la millor manera i amb el menor cost possible. La decisió de fer la matrícula en els cursos és vostra i sempre podeu esperar a iniciar la preparació un cop s’hagi publicat la convocatòria en el DOGC, que és la millor manera d’assegurar-vos que finalment es convocarà l’oposició en qüestió.

Darrerament funció pública ha pres la decisió de manera unilateral i en contra de la demanda de totes les organitzacions sindicals, de no convocar i fer decaure les oposicions al cos administratiu de l’oferta pública 2017. La informació que ens van facilitar en la darrera reunió del grup de treball de provisió i selecció del dia 12 de juny d’enguany, és que volen incloure aquestes places en una nova oferta PESCO 2020 (pendent de publicar) i ajuntar-les amb les places de l’oferta PESCO 2017, prioritzant la convocatòria de les oposicions al cos administratiu. Però, només és una previsió. Per això, volem insistir en què la decisió de matricular-vos en un dels nostres cursos en base a aquestes previsions, és només vostra i no implica cap responsabilitat d’aquest sindicat en el cas que s’endarrereixin o no es convoquin les oposicions previstes per Funció Pública.

Àrea de Formació IAC-CATAC

CATAC també és IAC
  • Telegram
  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
quadre oferta laborals_1.19.jpg

PERSONAL FUNCIONARI: OPOSICIONS OFERTA PESCO

Oferta Ocupació Pública 2017

CATACCRAC calendari concurs FEBRER 2021

PERSONAL FUNCIONARI : CONCURSOS

manifest 25N

thumbnail_image001.jpg
thumbnail_image002.jpg
GUIA STEILAS.jpg
336X280-AiguaAMB.gif
25n cartell.jpg
Image-13.png.jpg
CATACCRAC calendari seleccio MARÇ 2021.j
cap-mes-mort.jpg
IMG-20190218-WA0014.jpg

PERSONAL LABORAL: OFERTA/OPOSICIONS

25N.jpg