press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

formació IAC-CATAC

formacio@catac.cat

tel.:699 203 019

Una formació continuada i per a tothom ha estat un dels objectius de la nostra feina. Així, les seccions sindicals de IAC-CATAC participen en les comissions de formació de les unitats administratives i vetllen pel perfeccionament del que és el nostre dret i el de la ciutadania, que ha de ser atesa per personal amb una bona formació i un alt coneixement de les tasques que se li encarreguen.

 

Fa 10 anys IAC-CATAC va detectar que hi havia un buit en els programes de formació que calia cobrir: la formació per a oposicions a la Generalitat de Catalunya per afavorir l´assoliment de la condició de funcionari o la promoció mitjançant les convocatòries de promoció interna. Encara ara, els nostres cursos​ tenen molt bona acollida i el percentatge de persones aprovades és superior al dels centres de formació privats.

GUIA STEILAS.jpg

AVÍS DE NOVETATS FORMACIÓ OPOSICIONS!

Actualització 19 d’abril de 2022

 

Com sabeu, el nostre sindicat ha apostat de manera ferma i sense ambigüitats per aconseguir la fixesa de tot el personal temporal en frau de llei a l’administració pública. El Senat va aprovar el dia 22 de desembre el “Proyecto de ley de medidas urgentes para reducir la temporalidad en el empleo público” i, actualment, s’està tramitant, la “Proposició de llei d’estabilització de les treballadores i els treballadors del sector públic català” al Parlament de Catalunya.

A data d’avui, estem pendents de començar la negociació amb Funció Pública d’aquests processos d’estabilització.

Hem deixat oberts els formularis dels cursos de preparació d’oposicions. Us enviarem informació al correu electrònic que hagueu posat en el formulari quan hi hagi novetats en aquest sentit i es vagin programant nous cursos.

En qualsevol moment, podeu consultar els nostres butlletins informatius “Catacracs” o bé contactar amb nosaltres a través de les nostres delegades i delegats o els correus electrònics del sindicat per obtenir informació actualitzada de tot aquest procés d’estabilització del personal.

Cordialment,

Àrea de Formació d’IAC-CATAC.

Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra)

Formularis per demanar informació de cursos de preparació d’oposicions:

 

Personal funcionari:

 

Formulari curs agrupació professional cos subaltern Grup E

Formulari curs cos auxiliar Grup C2

Formulari curs cos administratiu Grup C1

Formulari curs cos gestió Grup A2

Formulari curs superior Grup A1

Formulari part general cossos d’administració especial subgrups A1 i A2

Formulari part general cossos d’administració especial subgrups C1 i C2

 

Personal laboral:

 

Formulari curs temari part general laborals Grup E

Formulari curs temari part general laborals Grup D

Formulari curs temari part general laborals Grup C

Formulari curs temari part general laborals Grup B

Formulari curs temari part general laborals Grup A

 

En cada formulari podreu triar si esteu interessats/ades en rebre informació d’un curs de preparació per videoconferència o un curs d’autoformació en un aula virtual. El curs es podrà fer, en funció del nombre de persones inscrites. Quan tinguem la planificació us informarem del pla docent, preus i condicions.

 

En els cursos de preparació d’oposicions per videoconferència s’utilitza el programa Zoom i les sessions formatives es graven i estan disponibles durant dues setmanes almenys. Els apunts del temari, qüestionaris i altre material s’envien per correu electrònic en pdf.

 

En els cursos de preparació d’oposicions d’autoformació s’utilitza la plataforma Moodle. Aquests cursos no disposen de professorat per atendre consultes. Es posen els apunts en pdf i qüestionaris en un aula virtual, que disposa d’un fòrum per compartir coneixement entre l’alumnat, un fòrum d’incidències tècniques i un tauler de notícies.

 

*Les persones que heu emplenat els formularis anteriors també rebreu informació dels cursos, després que s’aprovi la normativa que ha de regular els processos selectius i l’estabilització del personal temporal en frau de llei i es pugui fer una planificació de la formació de preparació d’oposicions.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Tots els cursos s’ofereixen en base a les previsions que estableix funció pública. Però, donada la situació actual, les previsions es van adaptant a la situació de cada moment. Per això, nosaltres no podem garantir l’execució de les convocatòries d’oposició programades, cosa que és competència exclusiva de funció pública. La nostra feina és facilitar eines i donar el millor servei possible per tal que el personal que representem es pugui preparar les oposicions de la millor manera i amb el menor cost possible. La decisió de fer la matrícula en els cursos és vostra i sempre podeu esperar a iniciar la preparació un cop s’hagi publicat la convocatòria en el DOGC, que és la millor manera d’assegurar-vos que finalment es convocarà l’oposició en qüestió.

Per això, volem insistir en què la decisió de matricular-vos en un dels nostres cursos en base a aquestes previsions, és només vostra i no implica cap responsabilitat d’aquest sindicat en el cas que s’endarrereixin o no es convoquin les oposicions previstes per Funció Pública.

 

*Els formularis estan dissenyats amb un compte segur Onedrive del sindicat. És possible que els servidors corporatius bloquegin l’accés al formulari; en aquest cas heu de fer servir una connexió privada (per exemple la del vostre telèfon mòbil o la de casa vostra)

 

Àrea de Formació IAC-CATAC

ABRIL_FINAL (1).jpg
CATAC també és IAC