top of page

SECCIÓ SINDICAL AJUNTAMENT DE SANT CUGAT DEL VALLÈS



Acord històric per a l’Estabilització


Volem comunicar amb molta satisfacció, que el dimarts 27 de setembre al migdia la Mesa General de Negociació de matèries comunes ha acordat els criteris per desenvolupar els processos d’estabilització a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Des de IAC-CATAC portem mesos treballant i negociant aquests criteris. I estem plenament convençuts que ara, amb aquest acord històric, ACONSEGUIREM ESTABILITZAR TOT EL PERSONAL EN ABÚS DE TEMPORALITAT.


Això no hagués estat possible sense la lluita interina que hem dut a terme els darrers anys. Primer amb la posada en marxa del Col·lectiu d’interins en frau de llei (2019) i després amb la constitució de la secció sindical IAC-CATAC (2021). Amb el suport de molta gent hem defensat els nostres posicionaments, ens hem manifestat moltíssimes vegades, hem aconseguit ser la primera força sindical a l’Ajuntament... i ara hem fet realitat un acord històric que solucionarà d’una vegada per totes el problema de la temporalitat.


Ens deien que la fixesa no era possible... però gràcies a tota aquesta lluita ho aconseguirem. Volem agrair tot el suport que al llarg d’aquest temps hem rebut i, també és de justícia dir-ho, a la bona predisposició de l’equip de govern per arribar a un acord satisfactori.


L’estabilització és possible... i la lluita sindical continua!



bottom of page