top of page

SOC: Junta de Personal Novembre


Resum de la Junta de Personal del SOC que es va realitzar el passat 3 de novembre. Des de la IAC-CATAC us fem arribar els aspectes més destacats que hi vam tractar:


- Actualització de la borsa: l’Administració ens ha dit que les llistes estan previstes que surtin aquesta setmana.

- L’avaluació del complement de productivitat està en marxa, el 8 de novembre finalitza el període d’avaluació dels caps corresponents. Des de IAC-CATAC vam instar a Funció Pública que fes un recordatori a totes les unitats per tal que es fes l’avaluació de tot el personal. S’avaluarà al personal que hagi treballat de l’1 de maig a 31 d’octubre del 2022, el darrer període de sis mesos.

- L’Administració també ens ha comentat que l’increment salarial de l’1,5% pactat a l’estat espanyol per tal d’intentar pal·liar la inflació de més del 7% s’aplicarà i s’ingressarà en la nòmina del mes de novembre.

- Sobre el trasllat de l’oficina de Lleida començarà el dia 7 de novembre i està prevista l’obertura al públic el proper 14 de novembre.

- També hem tractat el tema de l’arribada del nou personal a Meridian, i hi haurà una nova distribució del pàrquing.

- IAC-CATAC hem comentat el tema de l’atenció telefònica a les OT, que arriben trucades des de diferents oficines provocant col·lapses i malentesos. L’Administració seguirà desviant igual les trucades si la centraleta està col·lapsada.




Per a qualsevol dubte ens podeu contactar a treball@catac.cat




bottom of page